Tre Kronors  
  Hockeyskola

      

 
Tre Kronors Hockeyskola är det viktigaste projektet i svensk ishockey. Det blir den viktiga bottenplattan i många år framåt i läroplanen för svensk ishockey.

Med Tre Kronors ishockeyskola kan alla få en bra start på sin hockeyresa upp genom åren som är så viktigt. Alla barn och föräldrar behöver redan i första kontakten med ishockeyn få en positiv bild.De ska inte bara börja syssla med ishockey utan även stanna kvar genom åren i vår sport som spelare, gärna ledare och om inte annat naturligtvis som åskådare och supporter.

Projektgruppen för Tre Kronors Hockeyskola har på ett mycket berömvärt sätt gjort handledningen
både pedagogisk och rolig för barnen. Glädjen är viktig!

Budskapet är lätt att ta till sig både för ledare, föräldrar och spelare oavsett om det gäller att lära sig åka skridskor eller leken med klubba och puck. Så den oersättliga glädjen skapas från första stund - vilket är det allra viktigaste!

Tre Kronors Hockeyskola har dessutom gett föräldrarollen ett ansikte! En speciell föräldrafolder är en guldgruva med vilken föreningarna kan genomföra en nyttig föräldrautbildning och dessutom engagera föräldrarna i föreningsverksamheten. Ledarutbildningen för de som ska ha hand om verksamheten med Tre Kronors Hockeyskola i föreningen är dessutom en bra rekryteringsmöjlighet av blivande ledare.

SVENSKA ISHOCKEYFÖRBUNDET
Utvecklings- och landslagsavdelningen
Copyright: Svenska Ishockeyförbundet 2007. All rights reserved.